Saradis Konačište

Dvadeset devet i jedan apartman


Tražite kvalitetan smeštaj u Kruševcu? Ovo je pravo mesto za Vas! SARADIS Konačište raspolaže sa dvadeset devet (29) savremeno opremljenih soba (42 ležaja + 9 francuska + 5 pomoćnih). U nastavku pogledajte smeštaj, odaberite i rezervišite on-line

Saradis sobe po brojevima

Soba 101

Moderno opremljena soba sa francuskim ležajem neobičnog oblika. Tu su i: kablovska TV, besplatan WiFi Internet, garderober, klima

Soba 102

Soba sa francuskim ležajem, stolom i stolicom, garderoberom,friziderom,sefom.... Potpuno opremljen toalet. Jedan zid kompletno u staklu, sa pogledom na letnju baštu. Savremeni materijali za uređenje enterijera.

Soba 904

Tri singl kreveta u prostranoj, modernoj sobi sa kompletnim toaletom. Tu je radni sto sa stolicom i garderober,TV,klima.

Soba 104

Tri singl kreveta u prostranoj, modernoj sobi sa kompletnim toaletom. Tu je radni sto sa stolicom i garderober,tv,klima.

Soba 105

Francuski lezaj+pomocni u sobi sa pogledom na bočni deo objekta pa je, samim tim, i najtiša. Standardno je opremljena kompletnim toaletom.

Soba 106

Moderno opremljena soba sa dva singl ležaja. Tu su i: kablovska TV, besplatan WiFi Internet, garderober, klima

Soba 107

Dva singl kreveta u sobi sa pogledom na zadnji deo objekta pa je, samim tim, i najtiša. Standardno je opremljena kompletnim toaletom.

Soba 108

Tri singl kreveta+pomocni lezaj u prostranoj, modernoj sobi sa kompletnim toaletom. Tu je radni sto sa stolicom i garderober,tv,klima.

Soba 109

Moderno opremljena soba sa dva singl ležaja. Tu su i: kablovska TV, besplatan WiFi Internet, garderober, klima,frizider

Soba 110/h3> Dva singl kreveta u sobi sa pogledom na zadnji deo objekta pa je, samim tim, i najtiša. Standardno je opremljena kompletnim toaletom.


Soba 111

Dva singl kreveta+pomocni lezaj u sobi sa pogledom na zadnji deo objekta pa je, samim tim, i najtiša. Standardno je opremljena kompletnim toaletom,klimom,TV,radni sto.

Soba 112

Francuski lezaj za dve osobe sobi sa pogledom na zadnji deo objekta pa je, samim tim, i najtiša. Standardno je opremljena kompletnim toaletom,friziderom,klimom,TV.

Soba 113

Dva singl kreveta+pomocni lezaj u sobi sa pogledom na zadnji deo objekta pa je, samim tim, i najtiša. Standardno je opremljena kompletnim toaletom,klimom,TV,radni sto.

Soba 114

Dva singl kreveta+pomocni lezaj u sobi sa pogledom na zadnji deo objekta pa je, samim tim, i najtiša. Standardno je opremljena kompletnim toaletom,klimom,TV,radni sto.

Soba 115

Moderno opremljena soba sa francuskim ležajem,ugaonom garniturom,kuhinjom,tuš kabina sa masazerima i muzikom. Tu su i: kablovska TV, besplatan WiFi Internet, garderober, klima,frizider,sef

Cene smeštaja

 
Struktura soba Prenoćište
Boravišna taksa*
po osobi
Ukupno
Jednokrevetna soba (za 1 osobu) 2.650 100 3.000
Dvokrevetna soba (za 2 osobe) 3.400 100 3.600
Dvokrevetna soba LUX (za 2 osobe) 4.300 100 4.500
Trokrevetna soba (za 3 osobe) 5.100 100 5.400
Dnevni odmor (2-3 sata do 18h) 2.000
Noćni odmor (od 18h) 3.000
 

U cenu smeštaja je uključena boravišna taksa.
Deca do 7 godina su oslobođena plaćanja boravišne takse. Deca od 7 do 15 godina plaćaju 50 dinara boravišnu taksu.

Doručak je uračunat u cenu smeštaja po ceni od 350 RSD po gostu.


Rezervišite smeštaj

Sva polja obeležena zvezdicom * su obavezna.
Prateća poruka (ukoliko je imate)
NAPOMENA: Ova forma predstavlja samo zahtev za rezervaciju smeštaja. Pošto revidiramo Vaš zahtev, u povratnoj poruci ćete dobiti obaveštenje o dostupnosti i instrukcije za plaćanje. Zadržavamo pravo eventualnih promena cena i uslova rezervacije tokom frekventnih perioda u godini.