Saradis Konačište

Četrnaest soba i jedan apartman


Tražite kvalitetan smeštaj u Kruševcu? Ovo je pravo mesto za Vas! SARADIS Konačište raspolaže sa četrnaest savremeno opremljenih soba (38 ležaja + 3 francuska + 5 pomoćnih). U nastavku pogledajte smeštaj, odaberite i rezervišite on-line

Saradis sobe po brojevima

Soba 901

Moderno opremljena soba sa francuskim ležajem neobičnog oblika. Tu su i: kablovska TV, besplatan WiFi Internet, garderober, klima

Soba 902

Soba sa francuskim ležajem, stolom i stolicom, garderoberom.... Potpuno opremljen toalet. Jedan zid kompletno u staklu, sa pogledom na letnju baštu. Savremeni materijali za uređenje enterijera.

Soba 904

Francuski ležaj i dva singl kreveta u prostranoj, modernoj sobi sa kompletnim toaletom. Tu je radni sto sa stolicom i garderober.

Soba 905

Francuski ležaj i dva singl kreveta u prostranoj, modernoj sobi sa kompletnim toaletom. Tu je radni sto sa stolicom i garderober.

Soba 906

Tri singl kreveta u sobi sa pogledom na bočni deo objekta pa je, samim tim, i najtiša. Standardno je opremljena kompletnim toaletom.

Cene smeštaja

 
Struktura sobe Cena RSD
Jednokrevetna soba (za 1 osobu) 2.000,00
Dvokrevetna soba (za 2 osobe) 3.150,00
Dvokrevetna soba LUX (za 2 osobe) - 901 4.000,00
Trokrevetna soba (za 3 osobe) 4.800,00
Četvorokrevetna soba (za 4 osobe) 5.800,00
Dnevni odmor 1.500,00
Noćni odmor 2.000,00
 
U cenu smeštaja uključeni su doručak i boravišna taksa. Cena boravišne takse je 100 din po osobi,po danu.
Deca do 7 godina su oslobođena plaćanja boravišne takse. Deca od 7 do 15 godina plaćaju 50 dinara boravišnu taksu.

Rezervišite smeštaj

Sva polja obeležena zvezdicom * su obavezna.
Prateća poruka (ukoliko je imate)
NAPOMENA: Ova forma predstavlja samo zahtev za rezervaciju smeštaja. Pošto revidiramo Vaš zahtev, u povratnoj poruci ćete dobiti obaveštenje o dostupnosti i instrukcije za plaćanje. Zadržavamo pravo eventualnih promena cena i uslova rezervacije tokom frekventnih perioda u godini.